Mix&Max Smart

Eksploro botën digjitale me një çmim tërheqës.

One Smart Pro

10 GB, Minuta pa limit

One Ultra Fiber 100

Internet Fiber 100 Mbps

+

One TV

Digitalb Familjare / Tring e Plotë

Mix&Max Unlimited

Zhytu në një det pa limit, dhe lundro me cilësi ultra.

One Ultra 50

Internet, Minuta pa limit

One Ultra Fiber 300

Internet Fiber 300 Mbps

+

One TV

Digitalb Familjare / Tring e Plotë

Mix&Max Premium

Argëtim pa kufi, me maksimumin e shpejtësisë së internetit.

One Ultra Max

Internet, Minuta pa limit

One Ultra Fiber 1000

Internet Fiber 1 Gbps

+

One TV

Digitalb Premium / Tring e Plotë + Sport

Plotëso pyetësorin dhe

zbulo kombinimin për ty

Benefitet e Mix&Max 2.0

Më shumë zbritje, më
shumë përfitime

Përfito zbritje mbi tarifën totale të
shërbimeve, të përfshira në
paketën tënde.

Të gjitha shërbimet në
një faturë të vetme

Faturohu vetëm një herë për të
tre shërbimet e paketës së
zgjedhur.

Internet mobile dhe
fibër pa limit

Merr internet ultra të shpejtë
mobile dhe fibër, me shpejtësinë
që dëshiron sipas nevojës.

Harta e rrjetit Fiber

Mbulim 100% me fibër optike(GPON)
i disponueshëm Internet me
shpejtësi deri në 1 Gbps

Mbulim 100% me fibër optike
i disponueshëm brenda Mars 2025
Internet me shpejtësi deri në 1Gbps

Harta e rrjetit Fiber

Mbulim 100% me fibër optike(GPON)
i disponueshëm Internet me shpejtësi
deri në 1 Gbps

Mbulim 100% me fibër optike
i disponueshëm brenda Mars 2025
Internet me shpejtësi deri në 1Gbps

Pyetje të shpeshta

1. Çfarë përfitimesh do të kem unë si klient i ONE Albania nga kombinimi Mix & Max?
2. Të gjithë klientët One Mobile mund të aktivizojnë Mix & Max?
3. Përfitimet nga kombinimi Mix & Max tek cili shërbim do të aplikohen?
4. Nëse jam klient ekzistues në shërbimet Mobile të One Albania, çfarë duhet të bëj për të përfituar nga shërbimi Mix & Max?
5. Një abonent Mobile në planet tarifore me kontratë, mund të jetë pjesë e më shumë se një kombinimi Mix & Max?
6. Nëse një nga familjarët ka numër mobile One Albania me kontratë dhe unë marr shërbimin Fiks nga One, mund të përfitoj nga kombinimi Mix & Max?
7. Nëse unë nuk kam një numër One Mobile me kontratë si duhet të veproj për të përfituar nga kombinimi Mix &Max?
8. Nëse mbyllet njëra nga linjat : Mobile apo Fikse, çfarë ndodh me kombinimin Mix & Max?
9. Për shërbimet Mobile dhe Fikse do të kem fatura të ndryshme?
10. Në cilat paketa për shërbimin celular apo fiks e përfitoj këtë kombinim?
11. A është Mix & Max një produkt i përkohshëm apo do të vijojë edhe në të ardhmen? Nëse po, sa kohë do të jetë i vlefshëm?
12. Nëse jam klient me plan tarifor biznesi, a përfitoj nga paketat e kombinuara?
13. Kujt duhet t’i drejtohem nëse kam nevojë për zgjidhje problemi, apo defekt teknik, në rastin e këtij kombinimi?