OneLogo

Dhurata për ty!

Viti 2023 ka qenë një vit sfidues, por plot emocione.
Ju falenderojmë për vitin që lamë pas, sinqeritetin, besnikërinë dhe skepticizmin tuaj me një dhuratë për këtë fundvit.

Ejani në çdo dyqan One për të marrë dhuratën tuaj!

Përfito FALAS një TCL Smart TV

Këtë fundvit ju dhurojmë një android TV të re. Mjafton të merrni një nga planet One Ultra Fiber ose One TV me platformat Digitalb ose Tring.

Merr dhuratë

TCL Smart TV 40"

ose

TCL Smart TV 58"

kur blen një nga planet

Merr dhuratë një Smartphone/ Smartwatch

Filloje vitin me një smartphone apo smartwatch të ri, dhuratë nga ne!

Mjafton të merrni një nga planet One Ultra për një kontratë dy vjeçare për të përfituar.

Shiko planet

Shtoji Paketat e Internetit me shpejtësi 300 Mbps ose 1 Gbps kombinimit tënd me Mix&Max

Detaje:

  • Oferta është e vlefshme për një periudhë promocionale vetëm për kontrata 24 mujore.
  • Dhuratë Smartphone ose Smartwatch është e vlefshme për kontrata 24 mujore me planet One Ultra 50 dhe One Ultra Max . Ofertat janë të vlefshme deri në përfundimin e stokut. Çdo telefon ofrohet me garanci 2 vjeçare.